shopify pangujan

shopify pangujan

Katrangan singkat:


Detail Produk

Kasedhiya order Shopify sing apik banget karo Sunsone ekspres. Kita ngewangi para pedagang Shopify ngrampungake pesenan kanthi cepet lan efektif supaya bisa memenuhi harapan pelanggan.

Shopify integrasi kanthi lancar karo piranti lunak kita kanggo ngotomatisasi manajemen inventaris lan inventaris, supaya sampeyan fokus ing adol lan ngembangake bisnis - ora kuwatir Pemenuhan pesanan.

illust_01

Integrasi gampang

Sambungake toko Shopify karo piranti lunak pangujan Sunsone ekspres mung sawetara langkah gampang.

Link toko sampeyan kanthi klik tombol, banjur ngimpor pesenan sampeyan nganti sawetara detik. Pakaryan backend wis rampung kanggo sampeyan, dadi gampang diwiwiti tanpa prelu pangembang kanthi Integrasi API sing gampang.

物流1

Pemenuhan pesenan otomatis

Sanalika pesen digawe ing toko Shopify, kanthi otomatis dikirim menyang Sunsone expression, sing bakal dijupuk, dikemas, lan dikirim saka pusat pemenuhan khusus kita.

Sampeyan bisa nglacak proses pemenuhan pesanan liwat dasbor Sunsone ekspres - saka tuku pelanggan nganti dikirim.

tu1

Pangiriman cepet Shopify

Pelanggan sampeyan ngarepake pengiriman cepet lan terjangkau nalika blanja online.

Sampeyan bisa milih Sunsonemute, menehi macem-macem opsi rega lan kecepatan pangiriman sing paling cocog karo kabutuhan tartamtu.

Pesenan sing ditampa sadurunge jam 4 sore wektu Beijing bakal dipilih lan dikirim dina sing padha!

Sawise pesen supaya dikirim, informasi pelacakan kanthi otomatis ditolak bali menyang toko Shopify lan dikirim menyang pelanggan.

Manajemen inventaris kanggo Shopify

Lacak sepira jumlah saham sing kasedhiya ing pusat pemenuhan nggunakake sistem manajemen gudang. Kabeh rincian ana ing wektu nyata lan ngidini sampeyan pesen maneh stok yen dibutuhake saka supplier Cina.

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita