Amazon FBA

Amazon FBA

Katrangan singkat:


Detail Produk

打印

PANGGILAN LEG PERTAMA Amazon

Pengiriman menyang gudang Amazon FBA dianggep minangka impor B2B menyang negara tujuan. Apa sampeyan njaba China pengin ngirim inventaris menyang gudang Amazon? Sampeyan bisa uga frustasi manawa pabrikan ora tau nyiyapake pengiriman FBA lan sampeyan kudu terus-terusan nerangake. Uga impor internasional rumit banget lan asring dadi masalah sirah. Saiki kita teka kanggo mbantu sampeyan. Kita nyedhiyakake pelanggan layanan pick-up driver ing kutha-kutha utama ing China, label produk, izin khusus ing negara tujuan uga pengiriman mil pungkasan menyang gudang FBA ing Inggris, Prancis, Jerman, Italia, Spanyol, Amerika Serikat, Kanada lan Meksiko . Ora preduli ing endi sampeyan nemokake, tim pialang sing duwe pengalaman mesthi nggawe sampeyan bebas saka masalah khusus. Biaya pesawat biaya banget kanggo pangiriman gedhe? Kuwi dudu masalah. We ndhukung kanggo ngirim karo pesawat online utawa layanan barang segara menyang warehouse FBA. Loro layanan kasebut bisa nulung sampeyan kanthi ngirit dhuwit lan nyukupi sarat anggaran sampeyan.

Kepiye Cara Miwiti?

Our logistics solutions cover 200+ countries and regions around the world via postal services, special lines, and express deliveries. From eCommerce fulfillment to merchandise delivery, we are commi (9)

Langkah1:

Hubungi staf layanan pelanggan online kanggo ndhaptar akun.

tu8

Langkah2:

kirim produk sampeyan menyang Sunson lan nggawe rencana amazon.

未标题-2

Langkah3:

Kasedhiya Sunson tanggung jawab kanggo produk label lan nyiyapake dokumen khusus kanggo pengiriman metu.

eb1fa7b97def7f978852b20c23b15113

Langkah4:

Reresik khusus rampung lan dikirim menyang gudang FBA.

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita