Warehouse China

Warehouse China

Katrangan singkat:


Detail Produk

Nyedhiyakake layanan pergudangan sing efisien, aman lan gratis ing China

Kita duwe gudang 3000 + meter persegi ing Shenzhen, Nawakake panggunaan gratis suwene telung wulan kanggo pelanggan anyar, lan uga gratis sawise 3 wulan adhedhasar paling ora 60 Pcs pesenan pengiriman saben wulan , Warehouse 3000m² bisa memenuhi kebutuhan persediaan sing saya akeh, proses kanthi cepet pesen lan nyiapake kiriman. We China Warehouse kanggo njaga stok sampeyan kanthi aman, lengkap karo pengawasan keamanan lan 24/7 asuransi.

打印

Step1 : Produk Nampa Gudang

Apa sing kudu sampeyan lakoni yaiku ngisi notifikasi pangiriman canggih (ASN) sadurunge ngirim inventaris pemasok Cina menyang gudang China sunson. Kanthi cara iki, sistem gudang kita bakal ngerti produk lan jumlah sampeyan, lan bisa njamin panrimo lan pamrosesan sing tepat wektu.

ddsfg

Langkah2. Produk Inspeksi & Labeling

Staff sing nampa gudang bakal ngitung jumlah lan kualitas produk sadurunge warehousing kanggo mesthekake akurasi jumlah lan kualitas produk, saéngga bisa nyuda risiko reresik bea cukai lan tarif bali nyimpen. Saben barang bakal ditempelake kode bar, lan barang berharga bakal dilacak lan disimpen kanthi kapisah kanggo mesthekake ora ana kesalahan ing gudang lan njupuk.

tu1

Step3: Nyimpen ing Sunson Warehouse

Yen pesenan E-Commerce sampeyan dununge ing saindenging jagad, panyimpenan ing China minangka pilihan sing paling apik. Amarga biayane nggunakake pusat distribusi gudang China luwih murah lan kecepatan transportasi luwih cepet.

tu8

Langkah4. Manajemen Inventori

Sunson duwe sistem manajemen gudang canggih (WMS) kanggo manajemen inventaris lan akurasi inventaris. Kita yakin manawa akurasi inventarisasi luwih dhuwur tinimbang 99%. Inventaris wektu nyata luwih gampang kanggo sampeyan ngawasi jumlah persediaan lan nambah inventaris ing wektu supaya ora kekurangan.

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita