Hubungi Kita

Hubungi Kita

Seneng banget dirungokake saka sampeyan. Hubungi kita lan critakake luwih lengkap babagan kabutuhan bisnis sing unik, supaya bisa nyiyapake sampeyan karo solusi sing dirancang supaya bisnis sampeyan bisa berkembang lan berkembang.

Shenzhen Sunson International Logistics Co., Ltd.

Alamat Shenzhen: C102 No.4 xiaolong dalan tongsheng komunitas dalang street longhua district shenzhen city guangdong Propinsi China (Mianland)

Kode pos: 518109

Telp: +86 (0755) -23774169

Skype: Andy@sunsonexpress.com / sunny@sunsonexpress.com

Wechat: andy2011050102

256637-1P52R2054329
Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita