Jalur Langsung

Jalur Langsung

Katrangan singkat:


Detail Produk

Direct-Line

Jalur Langsung

Kanthi kerja sama karo sumber penerbangan Hong Kong sing stabil lan kurir logistik terkemuka ing negara-negara Eropa lan AS, SunsonExpress Direct Line minangka gabungan layanan ekspres lan pos ing mode DDP (Proklamasi Beban Tugas). Kita ngetrapake penerbangan langsung saka Hongkong menyang gerbang tujuan saben dina lan njupuk reresik kustom dina sing padha. 100% kontrol kanthi lengkap ing kargo udara lan pengiriman mil pungkasan kasedhiya yaiku solusi ekonomi kanthi pangiriman cepet sing utamane dirancang kanggo paket e-commerce.

f346007ed7e350f53224eb32f57cb109

Gawe Pangiriman saka China menyang Brasil

Garis khusus Sunson Brasil nggabungake sumber penerbangan Hong Kong sing berkualitas lan layanan pos Brasil, sing dadi pilihan pangiriman biaya sing murah kanggo Brasil. Performa apik babagan kacepetan transportasi lan tarif pangiriman, lan paket kasebut bisa dilacak sajrone proses kasebut. Iki minangka pilihan sing paling apik kanggo dikirim menyang Brasil.

Kode layanan Wektu ing transit
(dina kerja)
Barang sing ditampa Nilai sing ditrapake
BR-EXPRESS 10 ~ 20 Pengiriman umum
pangiriman batere
pengiriman cair & riasan
Nilai sing diumumake < 50USD dibebasake saka bea lan PPN

 

打印

Gawe Pangiriman saka China Menyang Amerika Serikat

Kanggo nglegakake pelanggan kanthi solusi transportasi sing cepet lan efektif saka China menyang Amerika Serikat, Line AS Sunson nggabungake sumber daya pengiriman berkualitas tinggi ing Daratan China lan Hong Kong, uga pengiriman terminal DHL lan USPS lan layanan reresik bea cukai cepet ing Amerika Serikat, sing ngapikake ketepatan wektu transportasi lan nyuda biaya Transportasi, informasi pelacakan kasedhiya sawise pesen, lan kabeh proses dilacak. Bisa nampa produk batere lan produk cair. Cocog kanggo ngeterake produk sing regane dhuwur lan sensitif wektu.

Kode layanan Wektu ing transit
(dina kerja)
Barang sing ditampa Nilai sing ditrapake
US-EXPRESS 9 ~ 14 Pengiriman umum
pangiriman batere
pengiriman cair & riasan
Nilai sing diumumake < 800USD ora dikenani tugas lan PPN
Direct Line (9)

Pangiriman Pengiriman saka China Menyang Israel

Baris khusus Israel Sunson nggabungake sumber penerbangan Hong Kong sing berkualitas lan layanan ekspres lokal ing Israel. Barise wis stabil. Sawise dikirim, nomer pelacakan diwenehake langsung. Kabeh pelacakan proses dijamin. Regane luwih apik lan tarif pangiriman luwih dhuwur. Kanggo nyedhiyakake pengalaman transportasi sing cepet lan ekonomis, bisa nampa produk batere, produk cair, minangka pilihan sing paling apik saka China nganti Israel.

Kode Pengiriman Wektu ing transit
(dina kerja)
Barang sing ditampa Nilai sing ditrapake
IL-EXPRESS 10 ~ 15 Pengiriman umum
pangiriman batere
pengiriman cair & riasan
Nilai sing diumumake < 75USD dibebasake saka kewajiban lan PPN
  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita