Pemenuhan ECommerce

Pemenuhan ECommerce

Katrangan singkat:


Detail Produk

5a46f6b3ca0558d26586ce6e51589f10

Apa layanan pemenuhan?

Layanan kepenuhan minangka gudang pihak katelu sing nyiapake lan ngirim pesen kanggo sampeyan. Iki ditindakake saka pusat pemenuhan. Layanan pemenuhan E-commerce cocog kanggo bisnis sing ora pengin menehi hasil babagan pengiriman utawa wis ngluwihi kemampuan warehousing sing ana nganti saiki ora bisa ngirim pesen maneh.

打印

Otomatisasi pemenuhan

1. API Sunson ngidini sampeyan nggabungake situs web lan nyinkronake data.

2. Integrasi karo sistem kita kanggo mbantu streamline lan nggampangake pemenuhan sampeyan.

3.WMS (Sistem Manajemen Gudang) digawe kanggo ngawasi wektu nyata lan efisiensi sing luwih dhuwur.

f346007ed7e350f53224eb32f57cb109

Gawe eCommerce Global

ECommerce lintas-wates ngidini para pelanggan potensial global bisa nemokake toko lan tuku barang. Tugas sampeyan sing paling penting yaiku investasi ing marketing kanggo nggedhekake bisnis eCommerce. Tugas kita yaiku nyuda beban panjaluk kanggo sampeyan, ngisi lan ngirim barang menyang ngarep pelanggan.

Solusi Pemenuhan Lengkap kanggo eCommerce

Kabeh layanan pemenuhan eCommerce sing sampeyan butuhake, kayata panyimpenan, pengambilan, pengepakan, lan pengiriman, bisa ditindakake ing Sunsoneorot. Sawise optimisasi pirang-pirang taun, kita wis nyederhanakake lan nglancarake proses pemenuhan. Mula, sampeyan mung kudu nindakake operasi sederhana, lan sistem pemenuhan otomatis bakal ngatasi sisane.

打印

Solusi Pemenuhan E-commerce kalebu:

Panyimpenan gratis 90 dina

Kemasan merek lan khusus

Atur aturan kanggo ngirim otomatis

Ngawasi biaya wektu nyata lan atur tagihan

info pelacakan bakal dikirim menyang pembeli kanthi otomatis

Our logistics solutions cover 200+ countries and regions around the world via postal services, special lines, and express deliveries. From eCommerce fulfillment to merchandise delivery, we are commi (9)

Gampang Nyambung Toko Online Sampeyan

Nyambungake toko online sampeyan karo Sunsone ekspres ngidini pesenan bisa disinkronake kanthi otomatis karo sistem kita lan bakal entuk lan dikirim saka gudang China menyang pelanggan global. Lan nomer pelacakan bakal dianyari menyang toko nalika ditandhani pesenan kaya sing wis kawujud.

Kita bisa nggabungake langsung karo platform platform eCommerce sing paling akeh lan ora ana watesan kanggo jumlah toko sing bisa nyambung ing siji akun pangujan.

Amazon-FBA

Digawe ing China? Banjur Simpen ing China lan Kirim Saka China!

Layanan Pemenuhan Pesenan Sunsoneorot eCommerce cocog kanggo para pedagang online sing sumber produke saka China utawa sing adol produk-produk saka China.

Warehouse kita ana ing Shenzhen, China, sing cedhak karo pabrikan sampeyan. Iki tegese biaya panyimpenan lan pemenuhan luwih murah lan wektu distribusi luwih cendhek.

Ora mung iku, kita uga nyedhiyakake layanan tambah nilai kanggo merek utawa ningkatake kualitas layanan pemenuhan, kayata: njupuk saka pabrik, kanthi merek lengkap lan pengepakan khusus.

Our logistics solutions cover 200+ countries and regions around the world via postal services, special lines, and express deliveries. From eCommerce fulfillment to merchandise delivery, we are commi

Multiple Layanan Logistik eCommerce

Solusi logistik kalebu 200+ negara lan wilayah ing saindenging jagad liwat layanan pos, jalur khusus, lan pangiriman ekspres. Saka pemenuhan eCommerce nganti pangiriman barang, kita duwe komitmen supaya pangiriman global gampang kanggo sampeyan. Masalah transportasi lan bea cukai sing kompleks bakal ditangani. Layanan DDP lan DDU uga kudu kasedhiya kanggo para pedagang eCommerce.

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita