Layanan Ekspres

Layanan Ekspres

Katrangan singkat:


Detail Produk

f1ad79a152b51eede17e41f9887c141d

Layanan Ekspres

Kirim karo akun ekspres sampeyan dhewe larang banget? Banjur kenapa ora dikirim nganggo volume kita? Kita nyedhiyakake layanan ekspres pelanggan kaya DHL, UPS lan EMS kanthi tarif diskon. Pangiriman luwih cepet kanthi tarif ekonomi, sampeyan pantes nggunakake.

Direct Line (13)

DHL minangka anak perusahaan Deutsche Post DHL, klompok pos lan logistik sing misuwur ing saindenging jagad. Utamane kalebu unit bisnis ing ngisor iki: DHL Express, DHL Global Forwarding, Freight and DHL Supply Chain. Ing taun 1969, DHL mbukak rute pengiriman ekspres pertama saka San Francisco menyang Honolulu. Wiwit kuwi, terus berkembang kanthi kacepetan sing nggumunake lan wis dadi pimpinan pasar ing industri pengiriman ekspres global. Bisa dikirim menyang 220 negara lan wilayah ing saindenging jagad, sing nutupi luwih saka 120.000 tujuan (area kode area pos utama), lan nyedhiyakake layanan kurir lan kurir kanggo pelanggan perusahaan lan pribadi. Apa dokumen utawa paket, manawa dikirim ing dina sing padha, ing watesan wektu utawa sajrone dina winates, DHL International Express bisa nyedhiyakake layanan sing cocog karo kabutuhan sampeyan. Regane cukup lan pangiriman cepet. Iki minangka layanan ekspres internasional sing disenengi.

Direct Line (14)

UPS International Express didegaké ing Amerika Serikat lan minangka perusahaan pangiriman bingkisan paling gedhe ing donya. Komitmen kanggo ndhukung pangembangan bisnis global. Iki uga dadi panyedhiya transportasi, logistik, lan layanan e-commerce profesional, sing nyedhiyakake luwih saka 220 negara lan Wilayah, kanggo nyedhiyakake layanan ekspres sing cepet lan cepet.

Direct Line (15)

Layanan Fedex dipérang dadi jinis prioritas (IP) lan jinis ekonomi (IE), layanan ekspres prioritas (IP): wektu referensi 2-5 dina kerja, layanan ekspres ekonomi (IE): wektu referensi 3-7 dina kerja, Yaiku perusahaan pangiriman ekspres paling gedhe ing donya, sing nyedhiyakake luwih saka 220 negara lan wilayah ing saindenging jagad. Layanan ekspres internasional jembar, aman lan andal, cepet, cepet-cepet. Cocog kanggo ngangkut pengiriman barang sing sensitif banget, lan nyedhiyakake layanan ekspres sing cepet lan bisa dipercaya.

Direct Line (16)

EMS International Express (Worldwide Express Mail Service) minangka layanan surat ekspres internasional sing dikelola UPU. Bisnis ekspres internasional EMS duwe hak proses prioritas ing macem-macem pos, bea cukai, penerbangan lan departemen liyane. Pangiriman surat darurat internasional kanthi cepet lan kualitas dhuwur, dokumen, tagihan finansial, conto komoditas lan dokumen lan bahan liyane kanggo pangguna. Ekspres internasional EMS ora mbutuhake tambahan biaya bahan bakar lan bisa tekan 210 tujuan ing saindenging jagad. Kemampuan ijin bea cukai sing jelas kuwat, lan idin bea cukai disatukan dening pos kasebut.

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita