FAQ

FAQ

FAQ

Pitakon Kerep

P1: APAKAH LAYANAN Nindakake Pesen?

-> Apa sampeyan ing njaba Tiongkok nanging sumber saka China?

-> Apa sampeyan butuh dhukungan komunikasi karo pabrikan Cina?

-> Apa sampeyan frustasi karo tugas lan logistik pergudangan?

-> Apa sampeyan golek layanan sing terjangkau?

-> Apa sampeyan pengin nambah volume saka 10 nganti 10.000 saben wulan?

Yen ya, mula SunsonePress Fulfillment minangka solusi sing cocog kanggo sampeyan.

P2: Kapan WAKTU BENAR KANGGO NGISIKAN PESANAN SUMBER?

Ora preduli sampeyan minangka perusahaan wiwitan utawa perusahaan sing wis diwasa, yen sampeyan frustasi karo tugas gudang, biaya gudang (kalebu biaya tenaga kerja uga sewa), luwih-luwih yen staf sampeyan kerja sedina muput nanging isih kudu bali pesenan, lan Kajaba iku, sampeyan ora duwe wektu kanggo fokus ing adol bisnis, mula saiki sampeyan kudu ngerti manawa sampeyan kudu menehi outsource pangujan pesanan lan luwih menehi perhatian marang sing paling penting - bisnis. Outsourcing pemenuhan pesenan minangka keputusan strategis sing bisa dingerteni kanggo tuwuhing bisnis. Kapan volume pesanan sampeyan ngluwihi apa sing sampeyan bisa nangani, hubungi Sunsoneailoa Fulfillment sing diarepake lan rembug babagan cara mbantu sampeyan kanggo nambah bisnis lan reputasi. Kita duwe pengalaman akeh babagan adol e-commerce sabrang lan uga logistik sing bisa mbantu bisnis sampeyan menyang level sabanjure.

P3: CARA Milih PILIHAN PERUSAHAAN sing BENAR?

Nalika nggoleki layanan outsourcing, sampeyan kudu nimbang faktor kasebut:

Struktur Rega: Coba jinis barang (dimensi, bobot, kategori produk lsp) sing sampeyan adol lan apa anggaran kanggo sampeyan amarga sampeyan kudu mbayar biaya adhedhasar ukuran lan bobot barang sing dikirim. Lan sampeyan uga kudu ngerti regane kanggo nyimpen inventaris lan njupuk lan ngemas barang. Apa wae biaya sing didhelikake lan kontrak jangka panjang lsp.

Pilihan Pengiriman: Yen sampeyan adol internasional, sampeyan kudu priksa manawa perusahaan pemenuhan bisa ngirim internasional.

Lokasi Gudang: Priksa manawa pusat pemenuhan dununge ing zona "tengen" amarga sampeyan kudu ngimpor inventaris dening perusahaan pemenuhan utawa ngirim pabrik kanthi biaya sing terjangkau. Uga, yen lokasi gudang cedhak bandara, iku dadi kauntungan paling apik kanggo ngatur pangiriman cepet kanggo konsumen pungkasan.

Dhukungan Pelanggan: Yen ana kesalahan nalika nindakake, nindakake lan ngirim proses, sampeyan pengin ngobrol karo wong lan njaluk dhukungan, iki minangka layanan dhasar sing kudu diwenehake. Kajaba iku, yen perusahaan pemenuhan bisa nyedhiyakake layanan sawise-adol kanggo mungkasi konsumen (kayata. Pesenan nglacak) atas jenenge sampeyan, iku mupangate utama kanggo sampeyan entuk layanan gratis sing repot.

Integrasi: Amarga sampeyan nggunakake panyedhiya pihak kaping 3, priksa manawa sistem kasebut wis terintegrasi utawa ora integral karo sistem sing ana kaya toko web, pasar kaya Amazon, ERP, utawa platform liyane. Uga luwih becik yen ngidini visibilitas lengkap kanggo ngawasi inventaris lan proses manggoni kapan wae lan ing endi wae.

Kabeh faktor kunci ing ndhuwur minangka bagean saka pemenuhan layanan Sunsone ekspres sing diwenehake.

P4: Apa aku bisa nampa INFORMASI AKUN AKU ING REAL-TIME ATAS WEB?

Nggih Sistem Sunsoneorot ngidini kabeh pangguna 24/7 informasi real-time uga kontrol lengkap babagan inventaris lan manajemen pesanan.

P5: Apa jinis layanan sing bisa diwenehake?

Kita nawakake macem-macem layanan sing dipercaya bisa memenuhi permintaan sampeyan ing rantai pasokan.

1. Layanan Pemenuhan Gudang kalebu nampa, nyimpen, njupuk & ngemas.

2. Layanan pengiriman global saka China liwat layanan Pos, layanan Express internasional utama, jalur khusus sing dikembangake kanthi otomatis, jalur pengiriman FBA, layanan pengiriman Freight, pengiriman Udara, layanan agensi pengiriman samudra.

3. Bantuan kapal kalebu repacking, konsolidasi, label, assembling, lsp.

4. Layanan tambahan: kitting, branding, integrasi toko web.

5.Produksi sumber lan tuku.

6. Agen pembayaran kanggo barang sampeyan.

P6: Apa gudang kita aman? Apa kita nyedhiyakake asuransi kanggo produk ing gudang?

Kanthi akeh barang sing dijaga utawa dijaga, kita ora bisa ilang.

Gudang kita dilengkapi sistem penekanan geni uga ngawasi 24 jam lan akses sing dikendhaleni kanggo njaga keamanan produk sampeyan. Staff warehouse sing wis berpengalaman wis ngetrapake proses kemasan sing efisien supaya barang-barang ora ilang utawa rusak sajrone proses penanganan. Yen langka barang sing ilang utawa rusak, produk sampeyan mesthi diasuransiake nganti regane produk. Ragad asuransi yaiku 0,1% saka "Nilai Produk" (biaya nyata) produk saben taun.

Q7 : Apa sampeyan bisa nampa pengiriman barang sensitif?

Ya, kita bisa nampa pengiriman batere, cair, kosmetik, bubuk, lsp.

Q8 : Kepiye carane bisa mbayar biaya pengiriman utawa biaya layanan liyane? Apa aku kudu mbayar biaya iki?

Ya, sampeyan kudu mbayar biaya kasebut. Sampeyan bisa mbayar sampeyan liwat pengiriman uang, transfer bank, transfer kabel, kertu kredit, PayPal, lan liya-liyane. Sawise nampa pembayaran, akun karo sampeyan bakal dikreditake kanthi jumlah sing padha. Banjur, kita bakal nyuda dhuwit saka akun sampeyan kanthi otomatis nalika ngirim paket kanggo sampeyan utawa nyedhiyakake layanan kanggo sampeyan. Kanggo nyegah wektu tundha ing pangiriman lan layanan, dadi tanggung jawab sampeyan priksa manawa ana dana sing cukup ing akun sampeyan. Sampeyan bisa mlebu menyang sistem kanggo ndeleng rincian transaksi lan saldo akun.

P9 : Apa sampeyan bisa nulungi aku tuku saka bakul Cina?

Kita ngerti manawa sawetara penjual China ora nampa pembayaran manca negara. Sunsoneorot bisa nyedhiyakake layanan "pembelanja pribadi", bisa pesen lan mbayar sampeyan.

Kita uga ngerti manawa sawetara wong adol Cina ora ngirim barang ing njaba China. Sunsoneorot bisa nyedhiyakake layanan nerusake kanggo item pribadi sing sampeyan tuku ing situs web Tionghoa. Hubungi kita liwat email: Andy@sunsonexpress.com

Q10 : Gabungke pirang-pirang paket lan majuake dadi sak paket?

Sunsone ekspres nawakake layanan konsolidasi. Yen sampeyan tuku saka macem-macem pemasok, kita bisa ngenteni kabeh teka banjur dikirim menyang sak kothak.

Q11 : Kepiye carane mbayar?

Kita ora ngirim invoice banjur ngenteni mbayar sampeyan. Kita nggunakake sistem prabayar. Sampeyan bisa masang dana menyang akun Sunsoneailoa lan sistem kita kanthi otomatis bakal mbayar biaya saka akun sampeyan. Sampeyan bisa verifikasi kabeh transaksi finansial nalika mlebu menyang Pusat Pangguna. Saldo sing isih ana ing akun sampeyan bakal digunakake kanggo transaksi mbesuk. Tanggung jawab sampeyan kanggo njamin dana sing cukup kanggo ngindhari gangguan layanan. Sampeyan bisa nambah akun liwat PayPal. Kanggo ngirim pembayaran kanthi aman,

Ana rong cara kanggo sampeyan mbayar biaya / nambah akun:

1. Transfer bank: Tulung komentar ID Panganggo Sunsone ekspres nalika sampeyan ngunggahake liwat Transfer Bank, supaya bisa dingerteni babagan pembayaran lan kredit akun kasebut.

2. Akun PayPal : Mangga masang dhuwit langsung liwat sistem kita. Sistem kita bakal kredit akun sampeyan ing RMB kanggo jumlah nyata sing ditampa. Elinga yen ragad nangani biaya PayPal nalika sampeyan ngirim pembayaran menyang kita. Kajaba iku, kita bakal nyuda ragad ijol-ijolan mata uang 2,5% kanggo kabeh mata uang asing kajaba HKD.

3.Payoneer. Tulung setor dhuwit langsung liwat sistem kita.

Cathetan:

1. Kita bakal kredit akun adhedhasar apa sing sejatine ditampa. Umume, iku bakal dadi jumlah sing sampeyan kirim dikurangi biaya transaksi PayPal.

2. Yen sampeyan ngirim USD, mula bakal dikonversi dadi RMB lan aken akun sampeyan.

Pengin kerja sama kita?