Cara kerjane

Cara kerjane

Kanthi langkah-langkah sing gampang lan cepet iki, Sunsoneorot bisa mbantu ngilangi ngelu lan ngatasi bisnis sampeyan. Pemenuhan cepet lan akurat kanthi inventaris gudang in-time lan informasi nglacak

打印

LANGKAH 1- SOLUSI CUSTOMIZED

Siap kanggo outsource pangujan sampeyan? Hubungi Sunsoneorot lan manajer pangembangan bisnis bakal diwenehake kanggo dhukungan sajrone proses rampung. Kanggo saben sudagar, kita bakal mriksa produk, kabutuhan persediaan, target pasar, lan njawab pitakon sampeyan. Sawise iku, kita bakal nganalisa kabutuhan bisnis lan menehi solusi pangisi daya lan pangiriman paling apik.

6082652f065323ce7adc3a79bf36dac6

LANGKAH 2- KIRIM INVENTORI TO Sunsone ekspres

Sawise nggawe akun pangguna gratis, coba gawe ASN (Pemberitahuan Pengiriman Lanjut) lan kirim inventaris produk menyang pusat Sunsoneorot. Ora ana persyaratan volume minimal, kirimake barang sing pengin. Bisnis bisa nggunakake tarif pengiriman Outsound diskon Sunsoneorot.

Tim kita nampa stok, nindakake cek rinci, njupuk foto utawa nindakake QC menyang spesifikasi, banjur golek omah ing pusat pemenuhan pesanan sing dipilih, sampeyan bisa ngawasi lan ngontrol inventaris liwat pusat akun。

Our logistics solutions cover 200+ countries and regions around the world via postal services, special lines, and express deliveries. From eCommerce fulfillment to merchandise delivery, we are commi (9)

Langkah 3 - Gawe Pesenan

Pelanggan nggawe pesenan liwat situs web e-commerce, lan sampeyan ngirim menyang tim Sunsoneailoa liwat API, upload batch liwat CSV utawa nggawe pesanan kanthi manual.

Pesenan sampeyan ditampa lan dipindai langsung menyang sistem sing nggunakake sistem manajemen gudang ing omah.

f346007ed7e350f53224eb32f57cb109

Langkah 4 - PICK, PACK AND TRIPING SHIP

Sawise sampeyan ngirim pesenan ing pusat akun sadurunge wektu ora suwe, Sunsone expression bisa ditindakake kanthi padha. Kita bakal milih lan ngemasi kanthi tliti lan ngatur pengiriman internasional kanthi cepet. Kangge sampeyan ngidini duwe visibilitas lan kontrol lengkap menyang proses pemenuhan liwat pusat akun.

Tim kepenuhan ahli milih lan ngemas pesenan kanthi ati-ati lan nambah sisipan utawa materi promosi sing sampeyan pengin.

Menehi visibilitas kabeh proses karo pelacakan saka gudang menyang ngarep pelanggan.

6004c4deeaa28a1c8dfd9b67887b7e2e

Langkah 5- CONSIGNEE RESEIVE PARCEL

Sawise sawetara dina transportasi, konsumen nampa bungkus. Kita ora mung ngrampungake lan ngirim bungkus sampeyan, nanging uga menehi kepuasan pelanggan.

Apa sampeyan mikir babagan outsourcing pemenuhan eCommerce menyang China? Saiki hubungi kita.