Warta

Warta

  • Shopify Ngganti Game eCommerce

    Ganti game ing jagad eCommerce, ora liya yaiku platform Shopify. Intine, aplikasi belanja ngemot kabeh pengalaman blanja seluler, yaiku, nemokake, mbayar, lan ngirim menyang sak aplikasi. Pelanggan mlebu ing aplikasi nganggo email, nututi Shopi sing beda ...
    Waca liyane
  • Cara Ngapikake Pengalaman Panganggo ing Situs Web E-Niaga

    Nalika nerangake situs web e-commerce, nyedhiyakake pengalaman panganggo sing apik (UX) luwih saka mung desain sing apik. Iki kalebu sawetara komponen, kabeh bisa digunakake, kanggo mbantu wong-wong sing navigasi menyang situs kasebut lan nemokake apa sing digoleki. Saka rincian produk nganti ...
    Waca liyane
  • Carrie Lam sumpah bakal njaga status Hong Kong dadi penerbangan, pusat logistik

    Kepala Eksekutif Wilayah Administrasi Khusus Hong Kong (HKSAR) China Carrie Lam ujar dina Senin manawa pamrentah HKSAR berkomitmen njaga status Hong Kong dadi pusat penerbangan internasional, pusat maritim internasional lan pusat logistik regional. Lam nggawe rema ...
    Waca liyane
  • American Airlines bakal ngetokake 25.000 karyawan ing wulan Oktober

    American Airlines bakal ngetokake 25.000 karyawan ing wulan Oktober American Airlines bakal nerbitake kabar kanggo 25.000 karyawan sing bakal nemoni potret ing 1 Oktober, ujare loro eksekutif utama ing sawijining memo kanggo karyawan Rebo. Bailout federal kanggo industri maskapai, sing bakal diangkat tanggal 1 Oktober, ...
    Waca liyane
  • Apa 3pl lan kepiye carane memenuhi pesenan?

    Apa sampeyan pemilik bisnis e-commerce & crowdfunding, nalika sampeyan arep miwiti, pemenuhan pesenan minangka bagean integral saka bisnis sampeyan. Nalika karier sampeyan maju, sampeyan bakal mboko sithik angel ngatasi kerja-kerja pemenuhan pesanan ing omah lan luwih seneng nglampahi wektu ...
    Waca liyane