Shopify Ngganti Game eCommerce

Shopify Ngganti Game eCommerce

Pengubah game ing jagad eCommerce, ora liya yaiku platform Shopify.

Intine, aplikasi belanja ngemot kabeh pengalaman blanja seluler, yaiku, nemokake, mbayar, lan ngirim menyang sak aplikasi. Pelanggan mlebu ing aplikasi nganggo email, ngetutake macem-macem merek bertenaga Shopify sing dadi feed berita khusus produk sing disaranake.

Dheweke nggawe pilihan produk, terus check-out lan nglacak pangiriman. Sejatine, Shopify minangka aplikasi blanja seluler sing sampurna saiki, lan layanan pangembangan web Shopify terus mundhak.

 

Tukang Toko Online Paling Apik

Shopify dianggep minangka platform eCommerce paling apik ing pasar saiki.

Dirancang kanggo mbantu wong nggawe toko online sing bisa kaukur kanthi atusan fitur internal lan ton aplikasi, Shopify minangka platform blanja sing paling digoleki saiki. Adol produk lan layanan langsung ing web, liwat media sosial lan macem-macem pasar gampang karo Shopify.

Nalika miwiti bisnis eCommerce, ana akeh prekara sing kudu sampeyan kuwatir, kalebu supaya pas karo produk-produk sing pas, sumber produk, manajemen inventaris, lan nggawe strategi pemasaran.

Yen sampeyan durung ngembangake pengalaman, coba wenehi ahli, kayata agensi pangembangan Shopify sing ngatasi hal-hal pangembangan. Nyewa pangembang ngidini Sampeyan nglampahi wektu luwih akeh kanggo nyiptakake aspek bisnis liyane.

Out-of-the-box, platform kasebut minangka panyipta situs web eCommerce sing paling kuat. Sampeyan duwe kabeh sing bisa dibutuhake kanggo nyiyapake lan ngatur bisnis. Toko bata lan mortir saya akeh sing pindhah online, dene merek eCommerce sing populer mbukak toko bata lan mortir.

Ing eCommerce saiki, ora ana sing padha kaya sepuluh taun kepungkur. Kabeh wong sing duwe bisnis ing abad kaping 21 ngerti babagan Shopify. Nanging, senadyan nyebar, sawetara ngerti tenan babagan laba investasi sing ditawakake.

Pendhiri platform, amarga ora perlu, nggawe sawise ngerti yen opsi eCommerce saiki ora cukup kanggo adol. Dheweke entuk Shopify kanthi kerangka sumber terbuka. Wiwit saiki, wis nambah kapabilitas kanggo nyakup fitur kayata keterlibatan pangguna, pemasaran lan liya-liyane.

 

Shopify, apa sing Persis?

Ing obrolan eCommerce lan pemasaran saiki, Shopify minangka salah sawijining solusi sing asring ditindakake.

Kabeh wong padha setuju, nanging mung sawetara sing ngerti logistik platform kasebut. Sederhanane, Shopify minangka produk kanggo transaksi jual lan transaksi eCommerce online.

Iki minangka platform sing ngidini wong sing duwe anggaran winates mlebu ing lingkungan eCommerce, ngidini sing duwe anggaran luwih gedhe kanggo tuwuh merek, lan bisa uga paling penting, ngidini toko fisik ngatasi kesenjangan ing antarane bisnis lan penjualan online, berkat Shopify sistem POS tertutup.

Kanggo macem-macem macem-macem bisnis, Shopify akeh prekara, mula dadi nyebar ing antarane pemasaran online lan eCommerce sing sukses ing dasawarsa kepungkur.

Produk lan layanan bisa diukur kanthi ukuran bisnis. Sales digital, konsultasi, penjualan fisik, tiket, pelajaran, sewa, lan liya-liyane - Shopify dimaksudake dadi toko mandhiri kanggo kabeh perkara eCommerce.

Kanggo sing kepengin dadi wirausaha online, iki pancen paling apik.

 

Napa dibangun karo Shopify?

Kebutuhan lan panjaluk kanggo pangembangan Shopify saya maju. Platform kasebut wis suwe dadi pilihan sing paling disenengi kanggo para penjual sing golek kesederhanaan lan fitur sing apik kanggo ngatur toko eCommerce. Shopify duwe mupangat kaya ing ngisor iki:

 

1. Apik banget.

Platform kasebut nduweni akeh template modern lan profesional kanggo nggawe toko online sing apik banget. Sanajan duwe tema kosong, nggarap desainer lan pangembang pangembangan tema Shopify bakal menehi pengalaman panganggo lan antarmuka panganggo sing luwih akeh kanggo pengunjung.

 

2. Panggunaan sing sederhana.

Ora kaya solusi eCommerce liyane, Shopify ora rame lan gampang disiyapake lan pangguna kanggo pangembang lan non-pangembang. Nyedhiyakake piranti lunak lan hosting kanggo ngluncurake situs web. Salajengipun, antarmuka admin ramah pangguna lan intuisi.

 

3. Dipercaya lan aman.

Mbangun lan ngatur toko online sing ngurus informasi pangguna sing sensitif, kayata rincian pribadi lan informasi kertu kredit, minangka wirausaha sing pengin dipercaya lan aman. Shopify ngemot iki liwat pangopènan lan upgrade biasa.

 

4. Integrasi aplikasi.

Platform blanja uga ngidini sampeyan ndandani toko online kanthi gampang, uga nggabungake aplikasi, saéngga bisa nambah fitur lan fungsi sing luwih akeh kanggo nambah.

 

5. Kacepetan Cepet.

Keuntungan liyane kanggo Shopify yaiku kacepetan cepet amarga hardware lan piranti lunak sing dioptimalake. Wektu loading duwe pengaruh sing signifikan ing garis ngisor, amarga pelanggan cenderung ninggalake situs sing butuh luwih saka patang detik kanggo dimuat. Dadi, sampeyan kudu golek solusi sing cepet dianakake.

 

6. Piranti pemasaran sing luar biasa.

Shopify nawakake sawetara fasilitas pemasaran uga kanggo ngembangake bisnis. Versi dhasar nyedhiyakake sawetara alat analitik lan fitur SEO sing apik. Kajaba iku, nawakake fitur kayata kupon diskon, statistik toko, pemasaran email, kertu hadiah, lan liya-liyane.

 

Napa Platform kaya Shopify minangka masa depan eCommerce

Penjualan eCommerce ing saindenging jagad diprakirake meh $ 5 triliun sajrone taun iki utawa taun ngarep. Angka kasebut nuduhake tuwuhing 265 persen dibandhingake taun 2014. Wutah kasebut bisa uga disebabake banget karo peluang pasar global anyar.

Taun ngarep, meh 20 persen penjualan eCommerce bakal diwenehake kanggo konsumen jaban rangkah. Semono uga karo basis konsumen domestik amarga internet ngilangi wates budaya lan divisi regional. Saiki konsumen bisa melu merek asing kaya sadurunge, berkat eCommerce.

Bisnis saya berkembang, lan butuh prasarana sing kuat kanggo nyengkuyung pertumbuhan sing ora ana tandhingane. Saiki, pangembangan app Shopify lan Shopify minangka asu gedhe sing kompetitif ing jagad eCommerce, nanging uga ana liyane. Nanging, sing nggawe dheweke misuwur lan sing nggawe dheweke pancen misuwur ing antarane para pihak liya yaiku fleksibilitas.

Pengalaman eCommerce sing gegandhengan gumantung karo macem-macem sukses ing macem-macem faktor. Apa wae sing sampeyan adol, apa wae saka toko fisik utawa ruang paling ngisor, eCommerce minangka ekualiser sing apik. Kanthong jero sing padha karo bisnis sing awet terus ora ana saiki.

Dina iki, merek resonan, strategi cerdas, lan uga praktik bisnis sing welas asih bisa nyebabake bisnis mbaleni. Kredit menyang platform kayata Shopify, alangan mlebu ing jagad eCommerce ora nate luwih murah. Sapa wae sing duwe etika kerja sing kuat, ide sing apik, lan cukup bisa sukses ing pasar online.

 

Kesempatan utama sing nyebabake Pertumbuhan Masa Depan Shopify

 

Wutah Internasional

Sanajan platform belanja wis operasi ing 175 negara ing saindenging jagad, bisa uga kaget para investor ngerti manawa mayoritas penjualan sing digawe ana ing Amerika Utara. Perusahaan kasebut wis kerja keras kanggo ngembangake jangkauan lan operasi internasional, uga nyedhiyakake alat lokal kanggo basis pedagang ing saindenging jagad.

Saiki, Shopify kasedhiya ing 20 basa liyane lan Pembayaran Shopify wis ditambahi dadi limalas negara. Ing pungkasan taun kepungkur, luwih akeh pedagang ing donya ngluncurake bisnis ing Shopify.

 

Jaringan manggoni

Jaringan Shopify Fulfillment nembe kliwat taun kepungkur, nanging kabeh indikasi menehi tandha manawa masa depan jaringan kasebut cerah. Atusan ewu pedagang wis negesake kepengin dadi bagean saka program akses. Shopify wiwit iku wis njupuk pendekatan sing diukur, mung nambah 'puluhan pedagang' nanging tetep fokus karo kualitas kinerja tinimbang skala ing tahap awal.

 

Kesimpulan

Taun iki bakal dadi 'investasi abot' kanggo Shopify, amarga akeh wirausaha nganggep investasi ing solusi Shopify.

Pandemi Coronavirus, nalika ngganggu akeh bisnis lan kena pengaruh jutaan karyawan ing saindenging jagad, masarakat wis entuk kesempatan kanggo nindakake bisnis online, amarga ana watesan lan kontrol wates sing ditindakake. Kanthi kabutuhan wong supaya tetep ing njero omah, blanja kanthi online luwih akeh. 


Wektu kiriman: Aug-28-2020