pick & pack pangujan

pick & pack pangujan

Katrangan singkat:


Detail Produk

Kepiye layanan pick and pack mbantu pelanggan?

Pelanggan ujar: Aku kaget banget yen paket produk kasebut apik banget, produke utuh, lan pelanggan wareg banget. —— Roman

6004c4deeaa28a1c8dfd9b67887b7e2e

Kita nawakake layanan pemenuhan pilihan lan kemasan sing cocog kanggo kebutuhan bisnis sampeyan!

99,6% njupuk tingkat akurasi

Integrasi kanthi situs web lan platform adol sampeyan

Nganyari kontrol stok otomatis

Layanan dina sing padha

Paket profesional

Pesenan Ditampa

ddsfg

Kasedhiya sawetara pilihan babagan cara nampa pesenan kanggo diproses.

Pilihan sing disenengi kanggo akeh pelanggan yaiku ngidini integrasi API Sistem Manajemen Gudang (WMS) karo platform adol sing digunakake yaiku Shopify, Amazon, Magento, Woocommerce lsp. Cara iki njamin kabeh pesenan sing ditampa langsung diproses lan disiapake ngirim.

Kita bangga banget karo tingkat akurasi sing cocog. Kita nggunakake teknologi barcode kanggo milih pesenan lan tim nampa latihan ekstensif lan pesenan mesthi dicenthang kaping pindho sadurunge dikirim.

f346007ed7e350f53224eb32f57cb109

Kemasan

Kita nyedhiyakake macem-macem pilihan bahan kemasan kalebu macem-macem kothak, amplop empuk gelembung lan pelindung sudhut. Tim kita duwe akeh pengalaman kanggo mesthekake kabeh barang sing dikirim wis dikemas kanthi bener, kanthi merek informasi perusahaan sampeyan lan bahan utawa sisipan pemasaran tambahan kalebu.

Sampeyan uga kepareng nyedhiyakake kemasan dhewe utawa bisa mbantu nggawe kemasan merek sampeyan dhewe ing China kanggo spesifikasi sampeyan.

tu8

Pesenan Akeh

Sawetara pelanggan melu distribusi ritel barang lan adol Amazon FBA. Kita duwe pengalaman ngemas pesenan campuran sing akeh.

Tim gudang kami trampil ngrampungake pangiriman menyang Pusat FBA Amazon lan nggunakake ilmu lan pengalaman bisa nyedhiyakake sarana distribusi sing paling efektif lan efektif.

Nalika pelanggan mbutuhake macem-macem barang (SKU) kanggo dikirim bareng, kita bisa nglumpukake pesenan kasebut kanthi gampang lan akurat lan menehi saran cara pengiriman paling efisien menyang negara tujuan.

f1ad79a152b51eede17e41f9887c141d

Kirim ing dina sing padha

Pengambilan pesanan lan pangiriman cepet penting ing e-commerce. Kita bisa milih, ngemas lan ngirim kabeh pesenan sing sampeyan tampa jam 4 sore (Waktu Beijing) ing dina sing padha kanggo pangiriman ing saindenging jagad kanthi saluran pengiriman sing dipilih.

Iki uga migunani banget kanggo ngrampungake kampanye sing dibiayai akeh, ing ngendi kabeh pesenan kudu dikirim kanthi cepet. Kita duwe pengalaman nggarap kampanye Kickstarter lan Indiegogo sing ngasilake asil paling apik kanggo para pelanggan lan para pendanaan.

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita