Layanan sing ditambahake regane

Layanan sing ditambahake regane

Katrangan singkat:


Detail Produk

Merek dhewe karo Layanan sing Ditambah Nilai!

illust_01

Nganyarke merek

1. Nambahake sisipan pemasaran kanggo nyenengake lan njaga pelanggan.

2. Repacking produk sampeyan ing kothak sing disesuaikan, kanthi gaya sing disenengi.

3. Kitting lan assembling nambah rantai pasokan lan nyederhanakake proses distribusi.

4. Lableling minangka proses sing repot nanging penting supaya bisa ditrapake kanggo sampeyan, lan kita nyelehake label kanthi tepat kanggo njamin visibilitas produk sampeyan.

/news_catalog/industry-news/

Layanan Rantai Pasokan

Ing pasar sing cepet banget, ing endi siklus urip produk dadi luwih cendhek lan pelanggan duwe macem-macem merek sing bisa dipilih, wektu-kanggo-pasar penting banget lan bakal nemtokake sukses perusahaan.

Layanan Rantai Pasokan Sunsone ekspres (SCS) nyedhiyakake layanan rantai pasokan end-to-end kanggo OEM (Produsen Peralatan Asli), ODM (Produsen Desain Asli), EMS (Penyedia Layanan Manufaktur Elektronik) lan pabrikan komponen elektronik, supaya bisa ngoptimalake rantai pasokan .

Minangka distributor global, garis-garis lebar sing wiyar nawakake para pelanggan pengalaman "one-stop-shop" kanggo desain lan kebutuhan rantai pasokan. Keahlian lan alat sing digunakake dening Tim Chain Supply kita ngidini sampeyan nyuda total biaya akuisisi materi, nggedhekake modal kerja, nanging nikmati fleksibilitas kasedhiyan materi, kanthi maksimal pangsa pasar lan untung.

Dorpshipping-Assistant

Mbayar lan tuku layanan agen

Layanan agensi pembayaran perdagangan
Kita bisa nyedhiyani layanan gratis pembayaran pabrik.
1688.com/ Layanan agensi belanja Taobao.com/jd.com
Kita ngubungi penjual lan negosiasi adol atas jenenge
Taobao.com lan situs web Tionghoa liyane ora nampa PayPal! Sampeyan ngidini sampeyan ngirim pembayaran liwat Paypal lan banjur bakal mbayar supplier nganggo panyedhiya pembayaran Cina! Menehi perlindungan luwih gedhe nalika tuku saka supplier China!
Nggunakake pirang-pirang taun pengalaman belanja taobao, sampeyan bakal menehi saran babagan validitas para penjual lan tips Taobao.com liyane…
Kita bisa nyedhiyakake tuku, agen, inspeksi, pangiriman global produk lan layanan kualitas naga sing luwih apik kanggo sampeyan, Sembarang layanan sing ditambahake kanggo sampeyan yen sampeyan butuh.

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita