Apa sing kita lakoni

Apa sing kita lakoni

banner2

kita nawakake pelanggan sing paling apik kanggo memenuhi pesanan eCommerce saka China menyang saindenging jagad…

Guna kira-kira luwih saka pesenan pengiriman menyang pelanggan. Babagan nggawe pengalaman tuku kelas siji sing nggawe kesan sing tetep, sing njamin supaya pelanggan terus pesen maneh lan bola-bali. Ing kana kita bisa mbantu!

Pengalaman:Kita duwe pengalaman nyiyapake proses sing dibutuhake kanggo mujudake pedoman B2B lan B2C. Kita ngerti praktik paling apik ing lapangan iki sing bisa mupangate sampeyan. Kita duwe prosedur, peralatan, lan karyawan sing wis terlatih kanthi efisien kanggo nangani kanthi aman, efektif lan kanthi cara sing janjeni. Fasilitas kita minangka standar paling dhuwur kanthi perawatan sing paling apik kanthi rutin mriksa-kontrol, kontrol kualitas lan pengawasan. Staff kita wis dilatih kanggo netepi standar kasebut ing saben wektu.

 

Sistem:Kita nyedhiyakake solusi sing terjangkau lan efektif kanggo nginget manajemen wektu sing efektif. Kanthi mbangun proses lan layanan ing saindenging bisnis, sampeyan bisa ngirit wektu, dhuwit lan kabeh bisa ditangani kanthi aman lan tanpa repot. Sistem ing omah dirancang kanggo tujuan pelanggan lan gampang lan intuisi kanggo kapal ritel online, ngidini sampeyan ngatur inventaris lan pesenan saka jarak adoh. Sampeyan bisa ngawasi saham sampeyan ing endi wae, kapan wae, kanthi aman tanpa ana risiko kakehan. Antarmuka adhedhasar web ngarep-ngarep Sunson wis integral karo operasi pick-and-pack back-end kita. Kita nggunakake teknologi barcode ing saben tataran.

 

Panyimpenan:Kita duwe gudang luwih saka 10.000 meter persegi ing Shenzhen lan Guangzhou provinsi Guangdong, ing China. Produk disimpen kanthi sistematis banget. Kita nggunakake efisiensi ruang penyimpanan gudang sing efisien kanggo mbantu nangani. Barang sing larang regane disimpen dhewe. Gudang kita uga dilengkapi sistem penekanan geni uga ngawasi 24 jam. Kita uga duwe akses sing dikontrol kanggo njamin keamanan produk sampeyan.

 

WAREHOUSES:Warehouse ing China ngidini sampeyan nggunakake paling murah saka biaya operasi lan sawetara opsi pangiriman. Uga ana kemungkinan entuk manfaat kaya pengurangan pajak penjualan lan ngindhari tugas. Kita uga bisa mbantu komunikasi karo pemasok Cina.

 

Pilih-lan-Paket:Kita ngatur 30.000+ pesenan saben dina lan kapasitas kanggo 100.000+ pesenan sajrone musim puncak. Kita duwe wektu cepet banget. Umume, pesenan sing dikirimake antarane 10:00 - 20:00 siyap kanggo koleksi dening pengirim sajrone 24 jam. Kami ing pick-and-pack nggunakake sistem sing pertama, mula para pelanggan dijamin bakal nampa produke ing kondisi optimal. Kita nawakake bahan isi batal gratis kanggo nglindhungi kerusakan sajrone pengiriman internasional. Kita nggunakake teknologi barcode ing saben tataran. Paket ditimbang kanthi otomatis kanggo njamin akurasi biaya pengiriman. Nyatane, teknologi minangka kunci kanggo nyuda biaya, ningkatake efisiensi lan nyilikake kesalahan manungsa.

 

Pengiriman:Paket diurutake nggunakake mesin lan mesthi dicenthang kaping pindho sadurunge dikirim. Pengetahuan babagan pengiriman internasional ndadekake kita bisa ngirit dhuwit uga wektu. Sampeyan bakal duwe pilihan pangiriman paling irit amarga sunson wis dadi mitra operator internasional kaya UPS, DHL, EMS, lsp. Uga layanan pos internasional kayata Netherlands Post, Hong Kong Post, China Post, USPS, Swiss Post , Royal Mail, Belgia Post, lan liya-liyane. Kita uga duwe layanan baris khusus, sing integrasi karo kurir Eropa kanggo ngurus pengiriman mil pungkasan. Gunakake tarif pengiriman murah sing wis dirembug karo para pengirim sing bisa dipercaya! Yen sampeyan ana ing sanjabane China lan sampeyan adol produk Made-in-China menyang pasar global, mula kita bisa nulungi sampeyan kanthi ngirim pesenan langsung saka China menyang pelanggan ing saindenging jagad.

 

Klien:sunson duwe pengalaman gedhe ing nggarap klien asing sing produke saka China. Kaya sing kita ngerteni, umume pengecer online adhedhasar manca negara; kita wis nggawe model bisnis unik sing bisa nampung kabeh klien jarak jauh lan ngidini dheweke ngatur kabeh kanthi online. Yen sampeyan butuh pemenuhan dara kanthi mulus karo keranjang belanja e-commerce, mula kita bisa ngobrol karo sampeyan kanggo nglancarake proses kasebut liwat integrasi API. Kita bakal gampang mbukak gudang China saka luar negeri.

 

Dhukungan:Kita duwe Manajer Akun sing nganggo basa Inggris sing mahir; Perwakilan Layanan Pelanggan sing mesthi diwenehake menyang saben klien sing ndaftar supaya bisa menehi dhukungan khusus.

 

Layanan pemenuhan sing bakal sampeyan lakoni ing kene, sunson tanggung jawab lan kabukten kanggo kabeh komitmen kita. Sampeyan bisa ngilangi wektu kanggo nyewa proses, pelatihan lan ngawasi staf pengiriman yen sampeyan nyambung karo kita. Nindakake dhewe iku ora gampang, kita kasedhiya kanggo sampeyan. Kita nindakake kanggo sampeyan, kanthi aman lan sesuai karo wektu. Kuwatir sampeyan ora ana. Pusat pemenuhan minangka sing sampeyan butuhake supaya bisnis sampeyan bisa maju ing level sabanjure, sing dadi pusat global.

Kita ngajak sampeyan supaya bisa adol lan kita bakal nangani pengepakan, pengiriman kanggo sampeyan. Sampeyan mung fokus karo sing paling apik. Layanan pemenuhan sing bakal sampeyan lakoni saka sunson aman, tanggung jawab lan paling kabukten. Sampeyan bakal ngilangi wektu kanggo nyewa, latihan lan ngawasi staf pangiriman utawa nindakake dhewe uga angel banget. Pusat pemenuhan yaiku apa sing sampeyan butuhake supaya bisnis sampeyan maju menyang level sabanjure.