Sapa kita

Sapa kita

banner3

Shenzhen Sunson International Logistics Co., Ltd. Wis disiyapake ing taun 2015, Kita setya nyedhiyakake pelanggan kanthi layanan kepenuhan China & mitra pengiriman global.

Kita anggota tim duwe 10 taun kepenuhan order & solusi logistik pengalaman industri, Staff rajin 30 lan Anggota Tim IT, Nyedhiyakake layanan pengiriman menyang 220 negara ing saindenging jagad.

Logistik internasional Sunson nyedhiyakake solusi pemenuhan pesanan siji-sijine, kalebu panyimpenan China, pemenuhan gudang, dropshipping, pick & pack, lan pengiriman global. kita wis ngladeni macem-macem jinis e

pedagang commerce, kayata Ebay, Amazon, shopify, Woo commerce, Big commerce, pengin, nggawe crowdfunding, penerbit game papan, lsp.

Tujuane kanggo mbantu para pedagang supaya bisa nggawa barang-barang saka China menyang saben jagad.