Layanan pengiriman ing saindenging jagad

  • Amazon FBA

    Amazon FBA

    PENGUMUMAN LEG PERTAMA Amazon FBA Pengiriman menyang gudang Amazon FBA dianggep minangka impor B2B menyang negara tujuan. Apa sampeyan ing njaba China pengin ngirim inventaris menyang gudang Amazon? Sampeyan bisa uga frustasi manawa pabrikan ora tau nyiyapake pengiriman FBA lan sampeyan kudu terus-terusan nerangake. Uga impor internasional rumit banget lan asring dadi masalah sirah. Saiki kita teka kanggo mbantu sampeyan. Kita nyedhiyakake pelanggan kanthi layanan pick-up driver ing kutha-kutha utama ing China, ...
  • Direct Line

    Jalur Langsung

    Jalur Langsung Kanthi kerja sama karo sumber penerbangan Hong Kong sing stabil lan kurir logistik terkemuka ing negara-negara Eropa lan AS, SunsonExpress Direct Line minangka gabungan layanan ekspres lan pos ing mode DDP (Declare Duty Paid). Kita ngetrapake penerbangan langsung saka Hongkong menyang gerbang tujuan saben dina lan njupuk reresik kustom dina sing padha. Iki 100% ngontrol kendharaan udara kanthi lengkap lan pangiriman mil pungkasan kasedhiya yaiku solusi ekonomi kanthi pangiriman cepet ...
  • Postal Solution

    Solusi Pos

    Solusi Pengiriman Pos Kita saestu ngerti solusi pos mesthi dadi pilihan sadurunge kanggo bisnis e-commerce amarga duwe tarif sing luwih murah. Kanggo nglegakake panjaluk para pedagang, kita makarya karo akeh kantor pos ing pirang-pirang taun kepungkur lan terus ngilangi layanan sing ora apik saka wektu kasebut. Saiki turahane paling apik. China Post China Post dipérang dadi bungkus permukaan lan bungkus sing wis kadaptar. Iki minangka layanan paket internasional kanggo paket sing bobote kurang saka 2 kg. China ...
  • Express Service

    Layanan Ekspres

    Kirim Layanan Ekspres nganggo akun ekspres sampeyan larang banget? Banjur kenapa ora dikirim nganggo volume kita? Kita nyedhiyakake layanan ekspres pelanggan kaya DHL, UPS lan EMS kanthi tarif diskon. Pangiriman luwih cepet kanthi tarif ekonomi, sampeyan pantes nggunakake. DHL minangka anak perusahaan Deutsche Post DHL, klompok pos lan logistik sing misuwur ing saindenging jagad. Utamane kalebu unit bisnis ing ngisor iki: DHL Express, DHL Global Forwarding, Freight and DHL Supply Chain. Ing taun 1969, DHL mbukak expre kaping pisanan ...